Ujë i Gazuar me Limon Tepelene 500ml

Uji me limon përmban vitamin C, hekur, kalcium, kalium dhe fibra të pektinës. Për të mos harruar janë edhe përbërësit antibakterialë, të cilët ndihmojnë në ruajtjen e imunitetit.

40 ALL
Me taksë

Sasia minimale e porosisë së blerjes për produktin është 12.

Analiza kimike dhe fiziko kimike e datës 28/01/2019 nga Laboratori Kimik Shtetëror, Janinë, Greqi.

 • konduktibiliteti në 240°c: 234 μs/cm
 • mbetja e thatë në 180°c: 130,0 mg/l
 • ph: 7.9
 • kalçium ca++: 51.2 mg/l
 • natrium na+: 1.79 mg/l
 • magnez mg ++: 0.58 mg/l
 • kalium k+: 0.39 mg/l
 • fluor f–: 0.05 mg/l
 • kloruret cl–: 3.08 mg/l
 • sulfatet so4-: 1.58 mg/l
 • nitratet no3-: 1.0 mg/l