• -20%

Ujë Natyral Tepelene 330ml Anti-aging

Uji Tepelene Anti-aging i pasur me vitamin E ndihmon në hidratimin, tonifikimin e lëkurës dhe në reduktimin e lodhjes.

70 ALL
56 ALL Kurse 20%
Me taksë

Sasia minimale e porosisë së blerjes për produktin është 12.

Analiza kimike dhe fiziko kimike e datës 28/01/2019 nga Laboratori Kimik Shtetëror, Janinë, Greqi.

 • konduktibiliteti në 240°c: 234 μs/cm
 • mbetja e thatë në 180°c: 130,0 mg/l
 • ph: 7.9
 • kalçium ca++: 51.2 mg/l
 • natrium na+: 1.79 mg/l
 • magnez mg ++: 0.58 mg/l
 • kalium k+: 0.39 mg/l
 • fluor f–: 0.05 mg/l
 • kloruret cl–: 3.08 mg/l
 • sulfatet so4-: 1.58 mg/l
 • nitratet no3-: 1.0 mg/l