Birrë Efes 500ml

Aromë e plotë, shije e mirë ekuilibruar dhe karakter i butë.

140 ALL
Me taksë

Sasia minimale e porosisë së blerjes për produktin është 6.

Përbërësit: ujë, malto elbi, lupolo, maja.
Përqindja e alkoolit për volum: alc. 5%, vol. 50 cl

115