Porositë dhe transporti

Pyetje të shpeshta

Transporti do të jetë falas për të gjithë porositë mbi 1200 lekë!

Ky shërbim ofrohet në të gjithë Shqipërinë.

Në çdo rast ju mund të kontaktoni me numrat e Kujdesit të Klientit vënë në dispozicion, edhe përmes Whatsapp:

  • +355697097770
  • +355697097771

Ju mund të kontrolloni statusin e porosisë suaj duke u kyçur në llogarinë tuaj online.

Pagesa do të kryhet vetëm në momentin e dorëzimit të produkteve.